onsdag 29. februar 2012

Dolokk :)

Måtte jo selvfølgelig ha noen engler på dolokket : ) Disse englene fant jeg på et gavepapir. Dolokk og doringen blei malt noen strøk, limte så på englene med tapetklister og lakkerte mange strøk med klar gulvlakk. Det er også krakelert etter en metode jeg fant i ei bok om decopage.

mandag 27. februar 2012

Vår yr ; )








Nå har det vært noen nydelige dager med sol og varme. Vår gleden våkner til liv. Var en tur innom Leonoras Rom på skreia og fikk inspirasjon til å lage noen blomster dekorasjoner. Er pent med hvite nelliker :) Bare å leite fram oasisen og noe å ha det i. Må bare huske å vanne nå da så en kan nyte dem ei stund ; )

mandag 20. februar 2012

Notatbøker


Jeg hadde to svarte og kjedelige notatbøker som jeg ville gjøre litt koseligere. Klippet og brettet som en legger på bokbind. Men limte det fast med decopage lim. Inni permen klippet jeg til papir så det dekket hele siden (over brettinga til omslaget) og limte dette fast. Så kan en jo dekorere med bilder, stempel, blonder og med det en måtte like. Blei litt ivrig når jeg først kom  igang og glemte å ta bilder underveis, men skal lage flere og da skal jeg prøve å huske det ; )

søndag 19. februar 2012

Hermetikkboks...

Her har jeg brukt serviett....

og her er det brukt gave papir.
kan også bli fine og koslige med litt pynt : ) De kan jo brukes til så mangt, feks på badet, blyanter, planter, på hobby-rommet og mye mer. Disse er først malt også pyntet med serviett og et koselig gave papir. Lim på med decopage lim/lakk, når det har tørket noen lag med decopage lim/lakk. Kan jo knyte på litt blonder og lime på et bilde.... ja her er det bare å slippe kreativiteten løs ; )

lørdag 18. februar 2012

Serveringsfat i ny drakt : )




Detter er et plastikkfat som ikke er helt min smak, så da er det bare å finna malerkosten ; ) Malte noen strøk med heftgrunn og hvit maling, til eksisterende mønster er dekket. Klipper ut blomster av noen servietter, dette er litt pirk. Fjern alle hvite lag fra servietten etter klipping. Når malinga er helt tørr limes utklippene på med decopage lim/lakk, dette er også pirkete og litt vrient men med litt tålmodighet går det bra ; ) Når dette er tørt bruker du decopage lim/lakken over et par strøk over utklippene og til slutt noen strøk over hele fatet med en sterk klar lakk, så tåler fatet litt mer.

mandag 13. februar 2012

Stor vase.

Dettte er orginalen..

her har jeg sparklet hullet...

så er heftgrunnen kommet på..

så har det kommet på to strøk med hvit maling....

og her er resultatet så langt. Har brukt gavepapir og tapetklister. Veit itte helt å je skal gjøra videre..

men blir nok noe så den ser litt gammal ut : )
Fant denne vasen på en bruktbutikk. Fikk den billig pga et hull, men det er høyt oppe. Tettet det med sparkel, trenger ikke ha i så mye vann så det skulle gå bra : ) Liker sånne store vaser eller urner men den var jo ikke veldig pen så litt forandring måtte til. Blei fornøyd med resultatet men blir nok gjøran litt til med den, så nye bilder kommer nok etter hvert ; )

søndag 12. februar 2012

En boks til..





Denne var lik den hvite boksen men her brukte jeg gave papir. Som med den andre boksen er det mange muligheter til dekor. Skal teste ut forskjellige ting så får vi se hvordan det ender ; ) nye bilder kommer...

lørdag 11. februar 2012

Maling av knotter...


Har malt et skap og hadde tenkt å bytte knottene men fant ut at je skulle male de som je hadde tatt av skapet. Fant ut at je kunne bruke blomster pinner for å gjøre det lettere. Festet dem i den spisse enden, og satte dem til tørk i et glass. Enkelt og greit og resultatet blei pent. Smart... ; )

fredag 10. februar 2012

En boks mange muligheter...

Kul boks men itte helt min stil ser dere.....

grunnet med eftgrunn og malte så to strøk med hvitt.

Jeg hrar brukt tapetklister, men det er fint å bruke decopagelim/lakk, og limt et bilde på lokket og..


på den ene siden. En rosa blonde rundt kanten på lokket.

Kan jo være fin helt enkel også..

eller uten blonde.

Kjøpte noen metallbokser på salg. Farger og mønster passer itte helt hos meg men je "trenger" alltid bokser og billige var dem. Veit jo hva litt maling og ny dekor kan gjøre så handel blei det : ) Og sånn blei resultatet, av den ene så langt, kan nok hende det blir gjort om på litt. Blir jo noe helt anna bare ved å bytte ut blonden i en anna farge, bruke lintråd eller andre bånd... uante muligheter ; )

onsdag 1. februar 2012

Tunika/kjole i fleece.


Sånn er pynten bak på kjolen..
Jeg har endelig fått sydd meg en ny tunika/kjole med strikket hals. Lomma blei nok litt for høyt oppe men har en plan om å flytte den ned litt.... kjenner je meg sjøl rett blir det itte gjort med hastverk ; ) Skjønner godt at ungene liker disse kjolene : ) er bare så behagelige å ha på..