tirsdag 26. juni 2012

Nydelige Pioner :)



Nå står pionene i full blomst og er det bare å nyte dem der de står :) Synd dem ikke står veldig lenge, syrinen er nesten ferdig blomstret også, så da er det bare å vente på rosene og klematisen ;)

lørdag 23. juni 2012

Nydelige Pioner :)



Er det noe som er så vakkert som Pioner ute i hagen nå... Nei... ikke i min hage. Se så vakkre, lubbne knopper :) Må jo bare kjenne på lykkefølelsen det er å se på disse :)

torsdag 21. juni 2012

En minnekoffert til :)

Her er en Minne koffert til. Denne gangen til en gutt. Iden har jeg fått hos Papirpikene på gjøvik.

onsdag 20. juni 2012

En liten minne koffert til jente :)



Har laget en minnekoffert til ei jente denne gangen :) Disse er artige å lage og veldig koslige å gi bort i gave :)

lørdag 16. juni 2012

onsdag 13. juni 2012

Hjerteboks


På denne boksen har jeg brukt en utstanset papir blonde rundt lokket og nederst på boksen. På lokket har jeg et hjerte av en serviett med en blonde rundt. Har svertet alle kanter med en stempelpute for å få en litt shabby stil :)

Rund boks





Her en liten rund boks med hjerter. Boksen er kjøpt hos Papirpikene, der er det mye fint å velge mellom :)

Liten rund boks :)

 En liten rund boks er blitt pyntet med papir og bånd og har fått treperler til bein. Boksene blir ekstra fine når dem får bein. Perlene har jeg kjøpt på Biltema, i barne avdelingen.



lørdag 9. juni 2012

Deilig duft av sommer :)








Har flere forskjellige Syrinbusker i hagen. Noen lukter helt himmelsk mens andre ikke lukter noe. Det er bare å NYTE......

Inngangspartiet :)




Ingenting stemmer vel bedre enn dette ;)

Har endelig fått ryddet utenfor inngangsdøra etter vinteren. Utrolig hvor mye rot og bøss det blir der i løpet av sein høsten og vinteren :) Men er jo så koslig når en får rydda og pynta litt. Gjør stadig om litt i løpet av sommeren, men synes det blei veldig koslig der nå :)