tirsdag 31. juli 2012

Vakre Valmuer





Se så vakre valmuer :-) Har sådd sjøl men husket jo itte å je sådde.... haha Disse ser nesten ut som papirblomster :-)

mandag 30. juli 2012

Glassverandaen





Dette er klatrerosa utefor glasverandaen. Den vokser seg sakte men sikkert større for hvert år :-) Det er ikke så mye sol på denna sia av huset, derfor er veksten litt tregere der.

Glassverandaen


Dette er ved inngangen til glassverandaen. Her er det koslig å sitte på trappa og nyte en kaffekopp :-)

tirsdag 24. juli 2012

Et englebilde :-)

Nå bobler kreativiteten her :-)  Deilig og endelig klare å skape noe nytt igjen. Dette er redesign av et bilde jeg ikke har vært fornøyd med. Nå blei jeg det ;-) Selger mye av det jeg lager, så ser du noe som kan friste så ta kontakt :-)

søndag 22. juli 2012

Et nytt englebilde:)




Har laget et nytt bilde, en collage, der jeg har brukt mange forskjellige teknikker. Dette er nok et av bildene jeg har laget som jeg er mest fornøyd med :) Det er mye tekstur i bilde, noe som skaper fine kontraster.

lørdag 21. juli 2012

Kreativiteten kribbler.... :-)

I dag fikk jeg pakke fra Panduro :) Visste jo hva jeg hadde bestilt med det er allikevel spennende med pakke ;-) Det er salg der nå så jeg slo meg løs og bestilte det jeg hadde lyst på... og det var jo ikke lite ;-) Det blei alt fra stempler, servietter, smykke deler, ja og mye mye mer.. Så da er det bare å sette igang og få brukt og prøvd ut alt :-) Men nå er det jo sol så da får en komme seg ut og nyte den. Ha en fin dag :-)

onsdag 11. juli 2012

Uteplass :-)



Laget til en liten platting og nye blomsterbed i husveggen i fjor sommer. Har vokst seg litt frodigere og tettere i år :-) Er itte alt som blomstrer enda så her blir det nok blomsting utover sommeren, itte helt planlagt fra min side, flaks med den plantinga ;-)

søndag 8. juli 2012

Minnekoffert til Malin :)

Dette ligger oppi kofferten :)

til noen små minner....

...og hemmeligheter....

..og ei lita bok til det samme :)

Og sånn blei selve kofferten :)

Har laget en minnekoffert til Malin denne gangen. Det er ei litt større jente som er glad i lilla og hjerter, så håper denne faller i smak til mor, som har bestilt, og datter som skal få :)

lørdag 7. juli 2012

Gammel trekasse...


En gammel trekasse kan brukes til så mangt :) Her har jeg valgt å bruke den som ei hylle ute på uthus veggen. Laget til ei hylle inni så det er plass til litt mer dill dall som jeg liker ;-) Enkelt og pynter fint opp. En gammel hjå, (eller jå, litt usikker på den) pynter også opp :-)

Flere roser :)





Her er noen flere av rosene som er igang med blomsringa :-)

fredag 6. juli 2012

Tid for nydelige roser :)



Ja nå er rosenes tid kommet. Er så morro å gå runder i hagen å se på hvordan nydelige knopper blir til nydelige roser. Ren nytelse og glede :) Plantet 8 rosebusker av forskjellige slag i fjor og alle har overlevd vinteren, og bare det er lykke ;) De vokser og har mengder med knopper og blomster nå. Detter er en klatre rose som heter Alexsander Kielland. Se og nyt :)