lørdag 30. november 2013

CC marten, Gjøvik

I dag skal je og Marits hjerte ha salgs stand på CC marten på gjøvik. Håper det blir en travel dag med masse folk og kansje noen kjentsfolk som stikker bortom oss :) Gleder meg til en dag sammen med Marit Kolloen, vi har det alltid koslig på "tur" :) Ha en fin dag :)

onsdag 27. november 2013

Dåpskort til ei lita jinte

Jeg har fått den ære å lage et dåpskort til ei lita tulle so skal døpes til helga. Så da får jeg bare håpe det faller i smak både for giver og mottaker :)








Peder Balkes Handleri

I dag har jeg vært en tur på Peder Balkes Handleri, her er linken til fb sia : https://www.facebook.com/pages/Peder-Balkes-Handleri/480733928637613?fref=ts  Her er det så mye fint av smått og stort, mykt og hardt, duft og smak :) Vel værdt å ta seg en tur til Kapp og besøke Peder Balke Senteret :) Her finner du bla frisør, hagehjelp,behandling og velvære, kafe og handleriet...  Her noen bilder fra handleriet :)










mandag 25. november 2013

Inspirasjon er innhentet hos Leonoras rom :)

Vært en tur på Leonoras rom på Skreia i dag og fått masse inspirasjon :) Er sååå mye fint der som vanlig ;) Nå er det masse jule stasj også. De har også fått koslige ting til englebarn :) Husker jo ikke hva det merket heteer men her skal dere få se noen bilder av det...










søndag 24. november 2013

Minne koffert

Har også laget en liten minnekoffert til Rakel som skal døpes i dag :) Synes det er en super ide å ha en sånn koffert til å samle små minner i. Denne er nokså enkelt pyntet men blei jo søt :)







lørdag 23. november 2013

Dåpskort til Rakel

I dag har jeg laget et dåpskort til lille Rakel som skal døpes i morgen :) Jeg er så heldig å får være fadder til lille prinsessa :) Her er kortet jeg har laget til henne...








onsdag 20. november 2013

Ferdige prinsesse kåper..

 Da kommer det endelig noen "ferdig" bilder av kåpene jeg har sydd. Ingen av den blå, den blei solgt før je fikk tatt bilde :) Jeg sa noen bilder men retter det til endel bilder jeg ;) Den første rosa er i str 116 og selges for kr 550,-  De to neste er i str 86 og selges for kr 450,- Om det ønskes kan de pyntes litt mer :) Var noen prinsesser som prøvde dem i helga og de er så gossine på :)

 











søndag 17. november 2013

Noen bilder fra standen min på Peder Balke senteret i helga

Da var helga på Peder Balke senteret over. Det har vært to koslige dager med masse folk og god stemning. Salget blei ikke så værst heller men hadde vel håpet på litt mer.... men det gjør en vel alltid ;) Noen kjentfolk var det jo også som stakk innom og det er jo alltid koselig :) Her er noen bilder av standen min og av det jeg har til salgs. Ser du noe du kunne tenke deg er det bare å sende en mail til: fram.vaage@gmail.com, eller legge igjen en beskjed her.










lørdag 16. november 2013

Adventshelg på Peder Balke senteret :)

Da er je klar for ei helg på Peder Balkesenteret. Dettta kommer til å bli ei koslig og morrsom helg. Er mye som skal skje der, bla juleverksted for barna :) Ta turen til Kapp og bli med :)

lørdag 9. november 2013

Rosa kåpe underveis :)

Da er ei kåpe i rosa/lilla snart ferdig sydd :) Denne er i str 116. Sliter litt med å bestemme meg for åssen jeg skal pynte disse kåpene... blonder??? lomme???? hjerter??? blomster??? noe anna kansje.... Glad om noen har noen ideer å komme med :)