fredag 30. mai 2014

Et kort til den store dagen :)

Et kort jeg har laget til min flotte tante jente skal få av pappaen sin på den store dagen :) Håper han vil like det og selvfølgelig at Anna Oline vil like det. Her kommer det maaaange bilder ;)











Min rosa sykkel :)

Da er min rosa hagesykkel kommet på plass :) Blomstrene er litt små enda men blir nok fint med lilla henge lobelia (trur det er det dem heter) når dem får vokst litt :)



mandag 26. mai 2014

Konfirmantkort til jente

Har fått en forespørsel på å lage et konfirmant kort til ei jente. Og det er jo såååå gøy med sånne henvendelser :)



lørdag 24. mai 2014

Vennekort

Da skal jeg overraske med noe anna enn posekort ;) Nokså fornøyd med meg sjøl nå altså... itte bare et anna type kort men også med mønsterpapir og uvant farger :) Men blei rosa blomster da ;) Koslig med tilbakemelding :) Ha en strålende kveld :)








Litt fra hagen i dag

Her kommer endelig noen bilder av pioner og epleblomster tatt i dag :) Pionene er jeg fostermor til og de skal flytte etter blomstring i år. Jeg får heldigvis beholde noen :) Epleblomster er såå sarte og nydelige så får en håpe det blir litt mer epler enn i fjor. Ha en fin dag :)








søndag 18. mai 2014

Et lite blått kort

Har laget et lite kort ca 8x10 cm av litt reste papir. Har masse rester som jeg nå har tenkt å få brukt opp :) Bilde er fra et klippe ark kjøpt på Nille. Håper det faller i smak :)




lørdag 17. mai 2014

Lilla posekort

Laget et enkelt pynta posekort. Et vintage bilde, osteklut og blomster ++ Ikke så mye som skal til. Håper det faller i smak :)







lørdag 3. mai 2014

Båndbrodering

Sier som Pippi... det har jeg ikke gjort før så det kan jeg sikkert.... Ser så mye fint på YouTube og da bare må jeg prøve noe av det :) hehe.. Kansje derfor det er så mye på hobby rommet mitt... ;) For ei stund tilbake dumpet jeg borti en film med båndbrodering. Syntes det var sååå fint, så også gøy ut og ikke alt for vanskelig. Så da har jeg endelig fått prøvd det ut. Blir nok flere prosjekter med dette for det er gøy og så dekorativt. Her skal dere få se mitt aller første forsøk, dette er bare en prøve og har ikke noe bestemt prosjekt med dette anna enn å teste ut forskjellige sting og teknikker :) Har brukt promaker tusjer til å fargelegge for å få litt mer liv i blomstrene. Koselig om du legger igjen en kommentar :)