torsdag 31. juli 2014

Blåbær mmmm....

Mors lille Kay-Kjetil på 25 år og kompisen på litt mer vøri på Toten åsen å plukka 10 liter blåbær. De har renska alt og delt broderlig. Vi har da rørt litt og putta i fryseren også har vi laget våres første smuldrepai.... mmmm det blei godt kan dere tru med vaniljeis til :) Og han har da itte vørti for stor til å tulle når mammsen skal ta et bilde ;) hehe I morgen skal vi prøve oss på vanlig blåberpai :)






torsdag 24. juli 2014

Noen roser fra hagen

Har fått plantet fire nye klatreroser og en rosebusk, har jo noen fra før også ;) Vært liten blomstring i år på dem jeg hadde men dukker opp noen nå ser jeg... like trege som innehaveren av denne hagen ;) Her kommer det ett ras med bilder....














tirsdag 22. juli 2014

Nattens fangst

Ja da kom katta inn for å vise nattens første fangst ;) hehe Itte så reint liten fangst heller, trur det er noe vi kaller vønn... Itte dårlig av ei gammal og lita kattefrøken på 15-16 år, men hu har alltid vært en god jeger da. Var litt bratt i nakken når a kom inn så lett på fot for å vise å flink hu hadde vært.... så da blei det ros og bilder før dem blei vist ut begge to ;) hehe



fredag 18. juli 2014

Fletta levegg

Min snille bror kom å klippet hekken for meg her i våres. Den var blitt veeeeldig høy.. hehe.. Og det blir jo mye kvist og kvast og tenkte en må da kunne bruke noe av det... så da flettet jeg meg en liten levegg som roser og anna kan klatre i å pynte opp :) Men fikk den nå ikke på plass før for et par dager siden... men blei veldig fornøyd når den endelig var på plass. Har plantet to klatreroser og ei tue med Iris på siden ut mot hagen, blir nok litt mer blomster der etterhvert. Blir nok ei klatreplante ta no slag på den andre sia etterhvert også. Trur detta blir veldig fint når det får grodd seg til litt :) Blei ikke så fine bilder da... men men... ;)





lørdag 5. juli 2014

Vindus friseer pynter opp ute

Jeg har lenge ønska meg mere pynt på huset, sånn som hører med på et sveitser hus men ikke funnet ut hvor og hvem som kan hjelpe med dette. Så da hjelper en seg med det en kan ;) hehe På Leonoras Rom på Skreia har dem hatt vindus friseer lenge og jeg har da en fra før... inne... Fikk somlet meg til å ta et mål ved inngangspartiet og fant ut at to av de lengste friseene passet akkurat inn :) Så da har dem kommet opp på prøve og må si de blir nok mer permanent festet om litt... likte dette veldig godt :) Må nok ha en stor til og dele den for å bruke på sidene for å få helheten. Kom gjerne med tips om du ser jeg kunne gjort noe på en anna måte.