torsdag 3. oktober 2013

Data-geniet slår til igjen...

Med hjelp har je da fønni ut å le sku lime inn koden :) Så nå blei det fint :) Men nå får je itte til å flytte på bloggtittelen så da får jeg itte brukt det fine bildet øverst på sida..... Ja no skar det nå væra da... men lærer jo litt underveis ;) hehe... Hjelp mottas med takk :) Håper dere synes det foreløbige resultatet er fint da :) Ha en strålende dag :)

3 kommentarer:

  1. Flirte litt da je så titelen på innlegget ditt, men skjønner deg veldig godt. Men gurimalla så fint du har fått det her. Vedr. header, hvis du har lagret bildet på Pc`n kan du åpne det i eks. Paint eller et annet program og skrive titelen over bildet men den fonten du vil og plassere tekste akkurat der du vil i bildet. Lagre og legg inn i bloggen der headeren skal være. Det ser du i UTFORMING. Lykke til!

    SvarSlett
  2. Ok da skal je prøve meg på det litt seinere i dag :) Var inne på tanken om noe i den retningen men tenkte det måtte væra en enklere måte å gjøre det på ;) Tok bare noen timer å itte finne det ut.. haha :) Blir helt sliten ta sånn tenke jobb je da... ;) hehe

    SvarSlett
  3. Hurra je fikk det til... Tusen takk for hjelpa Scrappelise :)

    SvarSlett

Setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg. Tusen takk og ha en strålende dag :)