søndag 30. juni 2013

Vekkeklokke... igjen ;)

Disse er så morro å pynte så blir nok ikke den siste dette heller :) Har brukt litt forskjellige teknikker på denne. Først er det et par strøk med gesso, på klokkene har jeg brukt embossing krem + pulver, på sidene rundt er det brukt serviett og decopagelim/lakk, når dette var tørt litt gesso igjen og krakuleringsmaling som også er brukt på klokkene. Så er det blomster,blonde, knapp, anheng m dame, osteklut, tyll, et kulekjede rundt og en sommerfugl. Så er det bare igjen å se om den virker enda ;)




Her ser dere krakuleinga og den svakt grønne sevietten m rosa roser.




Tova baby tøffler i Alpaca

Har strikket og tovet et par baby føffler i Alpaca garn fra Drops, fargenr 7120, en blågrønn farge. De blei utrolig myke og gode :) Eneste som er noe herk er at de tover seg rimelig godt "sammen", så sliter litt med å "åpne" tøffelen igjen... om noen har et tips for dette problemet hadde jeg blitt glad :) Fargen blei litt missvisende på det første bildet. La ved en fyrstikkeske for å vise str da de så så "store" ut på bildene :)





mandag 24. juni 2013

Søte engler på et kort :)

Et enkelt men søtt kort til en god venn har jeg laget i dag. Litt blonder, noen blomster og noen ord er det som skal til :)





søndag 23. juni 2013

Guttekort..

Har laget et posekort til en gutt... Kan kansje passe til anledninger som til skolestart, ferdig på ungdoms skolen eller ferdig med studier :) Liker så god disse bildene, tror det er Kort og Godt som har disse klippearkene..







Tova baby tøffler.

Har strikket og tovet babytøffler og de blei bare sååå gossine :) Skal pynte dem litt men måtte bare vise dere dem i dag, Første gangen jeg tover noe anna enn sitteunderlag og er ganske så fornøyd med resultatet. Skal vel sies at disse var ikke så vanskelige å få til :) Pyntekanten er heklet.




lørdag 15. juni 2013

Min ROSA sykkel...



Har lenge ønsket meg en gammel sykkel i hagen med blomster kurver, men da den ikke er funnet enda har min hvite sykkel fått nytt liv som rosa hage dekor... :) Spray lakka den lyse rosa, ikke veldig nøye lakkering men blei da rosa ;) Festet på noen kurver med ståltråd og satte noen planter i papirposer oppi. Har tenkt å pynte disse litt med blonder og bånd etterhvert. Blei nokså fornøyd og måtte bare vise den fram :)






mandag 10. juni 2013

Et bretta posekort




Til dette kortet har jeg brukt en pose fra Søstrene Grene som er brettet i tre. Bortsett fra limputer, stempelsverte og ei bokside så er alt det andre kjøpt hos Søstrene Grene. Liker god stansene deres og fargeblyantene jeg har fargelagt øyenstikkeren, de er veldig gode å bruke :)

lørdag 8. juni 2013

Pyntet vekkeklokke

Idag har jeg pyntet ei vekkeklokke i gammel stil. Den var svart og blei malt 3 strøk med gesso, som er veldig matt og det liker jeg. Limte blonde rundt glasset, noen blomster inni noe som egentlig er pynt til lys, en liten fjær og fugel, blonder, kjeder og noe metallpynt. Mer skal ikke til før du har ei ny fin shabby klokke :) Jeg har fått nytt kamera og er ikke helt kjent med det ennå, ser det er datomerking på bildene... må prøve å få vekk det... også reflekteres fargen på kameraet over på bildene også en ting å tenke over når en knipser ;) Jaja kommer nok i mål etterhvert :) hehe..